Design is so simple, that's why it's so complicated

Een goede website is jouw visitekaartje op het worldwide web en dat die mag toch wat uitblinken toch?? voor we aan een website beginnen maken we steevast eerst een gesprek over het hoe en wat en waar en uiteraard over het aller belangrijkste
zijnde het onderwerp van je site.

Voor we aan het designen van jouw site beginnen nemen we steeds enkele belangrijke punten in acht want je wil toch  dat je website uitstekend werkt én er geweldig uitziet?

 • Een overzichtelijke website.
 • Boodschap met body.
 • Een overtuigende inhoud.
 • Zorg voor een gebruiksvriendelijke navigatie.
 • Geef handige tips.
 • Zorg voor responsive webdesign

Dankzij het CMS systeem van WordPress voorzien wij mooie, gebruiksvriendelijke websites, ontworpen om de doelen van onze klanten te helpen bereiken. Al onze websites worden op maat gebouwd. Dit maakt het uiterst eenvoudig om zelf aanpassingen te doen aan de website.

Uiteraard zijn wij afhankelijk van wat de klant ons aanbied van teksten, illustraties en andere relevante informatie dat moet worden weergegeven op de site. Voor eender welke website doen wij zelf ook opzoekwerk.

Foto’s en illustraties te groot? geen probleem want wij passen dat met plezier aan in het gewenste formaat met gebruik van Adobe Photoshop en Adobe Illustrator.

Nog geen logo voor de site? ook daar kunnen wij je bij helpen natuurlijk, heb je wel al een idee maar niets concreet, ook dan werken wij dat graag voor je uit

Soorten webdesign

Er zijn verschillende soorten van webdesign en daarvan zal er zeker wel eentje op jouw maat staan.

Responsive webdesign

Dit  is gerelateerd vanuit het Nederlandse woord reactie. Een reactie geeft de website dan ook automatisch wanneer hij zich aanpast aan het beeldscherm waar je de website opent. Alle gegevens en informatie wordt hierbij op schaal weergegeven voor een fijne beleving van de website.

Intuïtieve webdesign

Hier verstaan we het ‘easy to use’ van een website. De bezoeker van de website mag geen seconde stil staan bij het gebruik van de website. Hij of zij moet in staat zijn constant door te kunnen klikken wanneer zij dat willen. Een website wordt bijna altijd gecreëerd met een intuïtief webdesign maar door een smaakverschil kan dat voor de webdesigner heel anders uitzien dan voor de bezoekers.

Vindbaar webdesign

Het zou zonde zijn wanneer je een mooi webdesign hebt maar niemand die je kan vinden. Met gebruik van allerlei marketingtools is het eenvoudig om hoger te scoren bij zoekresultaten. Deze marketingtools vallen onder het SEO (search engine optimization). Een goed voorbeeld is het gebruik van keywords, dit zijn de woorden waarop de mensen vaak zoeken via Google of andere zoekmachines. Door het gebruik van deze keywords kunnen de mensen jou dus sneller vinden, en hoe beter je vindbaar bent hoe meer bezoekers je kunt verwachten.

“Design from the spine and you’ll be fine.”

Of hoe we aan je website beginnen, Al onze websites zijn steeds dynamisch opgebouwd, wij werken met het CMS systeem
van WordPress  waarmee u zelf de controle heeft over teksten en afbeeldingen op uw website, zo kan de site heel gemakkelijk
up to date en levendig gehouden worden.

Een onepage’ website of één van verschillende pagina’s? uiteraard geen probleem. Voor alle sites gebruiken we een bepaald thema om verder uit te bouwen, En daar hebben we dan twee opties om verder te werken welke uiteraard volledig vrij is om te kiezen als klant.

Optie 1: Men kan kiezen om dat thema te blijven gebruiken voor de lay out of enkel als fundering van jouw site. Uiteraard doen we er dan ook alles aan om deze zo knap mogelijk te maken naar de wens van de klant.

Optie 2: Kies je voor deze tweede optie dan gebruiken we dat thema enkel en alleen als drager voor de website en bouwen we jouw site volledig op vanaf nul. Voordeel is dat je het dan volledig naar je hand kan zetten. Voor deze keuze maken we gebruik van de plugin Elementor welke dan een heel belangrijke rol gaat spelen, deze plugin is gratis met beperkte funtie mogelijkheden maar je kan zoveel meer met de Pro versie welke ik zeker zou aanraden.

En daarna?

Uiteraard nemen wij het technisch onderhoud van uw website op ons voor bepaalde tijd. Maar een website moet niet alleen goed werken, ze moet vooral actueel zijn. Daarom bekijken wij wekelijks of er bepaalde plugin en andere updates moeten gebeuren.

Samen kunnen wij er voor zorgen dat de inhoud steeds up-to-date is.

Wat kost het?

Een website project kan  afhankelijk van uw wensen via enkele formules berekend worden.

 • Basic website project: de website bestaat uit de basispagina’s zoals home, wie zijn we, wat doen we en een contactpagina. Dit kan ook als onepage website worden opgebouwd. De menustructuur bestaat dan uit anchorlinks.
  U betaald een eenmalige prijs voor het project. Hosting en domeinnaam niet inbegrepen*.

 • Advanced website project: is alles van een basic website plus extra kosten per extra pagina zoals projecten, fotoalbum en andere gevraagde informatie en invulformulier… 
  U betaald een eenmalige prijs voor het project. Hosting en domeinnaam niet inbegrepen*.

 • Onderhoud: na aflevering van het project kan u zelf aanpassingen van tekst en foto’s te doen aan uw website. Maar ook een mogelijkheid is om een jaarlijks onderhoudscontract nemen waardoor kleine aanpassingen door ons snel gedaan worden.
  Aanpassingen waardoor de structuur van de site wijzigt of extra pagina’s worden per uur aangerekend.
* Kosten van de provider zijnde domeinnaam en domeinruimte zijn vaste kosten die NIET inclusief zijn bij ons. Uiteraard bij het kennismakings- gesprek zal daar ook duidelijk over gecommuniceerd worden!!
 

U kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor verdere vragen en opmerkingen op de contactpagina.

Realisatie's

DB Photographyx

DB Photographyx is een kleine onderneming
onderworpen aan de vrijstellingsregeling
van belasting.

Btw niet toepasselijk
BE 0723.570.708

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

Facebook

Informatie

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email