Foto's geven de sfeer terug,

met een video zit je'r meteen terug middenin!!

Video huwelijk of jubileum

Ook naast de fotograferen van jullie huwelijk, jubileum hebben we ook steeds video apparatuur bij ons om videobeelden te maken.

Een foto geeft de sfeer terug van hoe het was maar met een video zit je meteen terug in die sfeer van dat moment. Een videoreportage geeft je veel meer plezier achteraf, dan wanneer je uitsluitend een fotoreportage laat maken.

Alles wordt gefilmd door full HD, We filmen alles wat van belang is met mobiele en vaste 1, 2, of tot indien nodig met 3 camera’s, dit zonder storen of poseren. Na het maken van de vele videobeelden van jullie feest installeren we ons aan onze PC om alles in een mooi geheel te monteren.
Video afspelen

Lyric video's

Er worden op het moment ontzettend veel lyric video’s gemaakt door zowel de artiesten zelf, of bands die naar buiten willen komen met hun muziek als door YouTubers die het leuk vinden om dit te doen.

Aangezien er veel behoefte naar is om mee te kunnen zingen met een liedje, kan dit ook een reden zijn.

Voor videomontage maken we gebruik van de steeds de allerlaatste en meest Up to date versie van Pinnacle Studio Ultimate 23.

Video afspelen

Bands on stage

Zit je in een band en geef je een concert of show?? dan staan we graag voor jullie klaar. video-opnames steeds in HD met vaste en mobiele camera. Uiteraard worden ook tussendoor foto’s gemaakt.

Video afspelen

DB Photographyx

Ik ben David, een sportieve fotograaf uit Erembodegem (Aalst) met bijna 10 jaar ervaring in fotografie.

Een korte inleiding / opleiding was de voorganger van Youtube, workshops en vooral veel oefenen tot waar we nu staan. Wat wij bieden is fotografie voor een (familie) portret van jullie, van een feestje, een evenement, een huwelijk, huwelijksverjaardag…, een Partyshoot

Informatie

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Copyright © DB.Photographyx 2019 | by DB.Photographyx

Contact

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

https://www.dbphotographyx.be

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Privacy policy