Portret

Een knappe fotoreportage van jou, of met je gezin, je vriend of vriendin of met je ganse familie.

Dit alles op een spontane en creatieve manier. Plezier beleven tijdens de shoot want die lach op jullie gezicht dat is het allergrootste bewijs dat het leuk was

Huwelijk / Jubileum

Een huwelijk is de mooiste dag van je leven, de dag waarin het Ja woord jullie voor eeuwig gaat verbinden. Op jullie tempo volgen wij je graag deze speciale dag door. Van de kapper tot na de openingsdans.

Ik fotografeer een beetje op mijn eigen manier, niet zoals de klassieke huwelijksfotografie maar beelden op een ontspannen en spontane sfeer met wat fun.

Party

Get your Party Shoot.

Je geeft een feestje van gelijk welke aard en begeven wij ons ook naar de dansvloer om daar jullie beste dansmoves vast te leggen op beeld.
Of het nu bij je thuis is of op locatie in een feestzaal, dancing of…

Ja dan zorgen wij voor het perfecte plaatje op jouw feest.

Automotive

De wagen, voor menig autoliefhebber hun kindje waarmee ze heel graag gaan pronken. Nou ik ben ook wel fan van knappe bolides, hetzij cabrio’s, een klassieke wagen of…

Wij helpen je graag om deze vast te leggen tijdens het mooiste moment van de dag namelijk de vooravond en het gouden uurtje.

Links

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Contact

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

https://www.dbphotographyx.be

Copyright © DB.Photographyx 2019 | by DB.Photographyx

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Privacy policy