When you're not having fun with what ur doing,

then you're doing it wrong

Even over mezelf.

Hi, Ik ben David, een sportieve fotograaf uit Erembodegem (Aalst) met bijna 10 jaar ervaring in fotografie.

Een korte inleiding / opleiding was de voorganger van Youtube, workshops en vooral veel oefenen tot waar we nu staan. Wat wij bieden is fotografie voor een (familie) portret van jullie, van een feestje, een evenement, een huwelijk, huwelijksverjaardag…, een Partyshoot met al dan niet een aangepaste naar jullie feest Photobooth.

Tussendoor de foto’s op jouw feest maken wij ook verschillende video opnames, mooie herinneringen om jullie feest later te kunnen herbeleven. Een foto geeft de sfeer weer maar met een video zit je er meteen terug middenin.

Om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen blijven we ons steeds bijscholen op al deze vlakken om jullie ten dienste te zijn, want alles draait om jullie en daarom te hanteren wij concurrentiële maar scherpe prijzen voor ieders budget en kwalitatieve afwerking.

Waarom zou je voor ons kiezen??

Stijl

Op een ongedwongen maar heel spontane manier gaan we te werk om jullie feest / event in beeld te brengen. Niets geposeerd maar beelden van hoe het er echt aan toe ging uiteraard met veel blije gezichten als resultaat.

Kwaliteit

Alle foto's worden altijd genomen in RAW formaat en professioneel bewerkt in de hoogste resolutie, zonder watermerken of storende items.

Aanlevering

Onze foto's worden steeds op een USB stick afgeleverd in een gepersonaliseerde verpakking, ook de DVD na een videoproject wordt gepersonaliseerd.

Aan het woord...

Wij hebben onze gouden jubileum gevierd en zijn met ons gezin naar het park in Aalst geweest, Ons dochter had dat geregeld samen met de fotograaf die wij nog niet kenden. Het werd een leuke namiddag. David de sympathieke fotograaf stelde ons direct op ons gemak, het was net of wij hem al heel lang kenden. En het resultaat waren de mooiste foto's die wij al gezien hadden van ons gezin en onze kleinkinderen. David daarvoor een dikke merci voor al het werk dat je gedaan hebt.
Jeanine Meert
Voor mijn opening van mijn kapsalon Denea heb ik David gevraagd om een fotoreportage te maken van mijn klanten, vrienden en familie die ik uitgenodigd had. David is heel professioneel te werk gegaan, was op tijd en had een leuke kader mee om toffe foto's te nemen. Dit is heel vlot verlopen en het resultaat is SUPER!.
Dus ik ben super tevreden van mijn samenwerking met David als fotograaf! Well done...
zeker kan ik David aanbevelen
Anneken de Neve
Kapsalon Denea
Voor de foto's van onze Beagle Moon is David naar ons thuis gekomen. Heel leuk voor Moon was dat ze in haar eigen omgeving was,waardoor alles supervlot verliep. David is zelf ook een grote dierenvriend, Moon was echt op haar gemak. Tegelijk namen we wat gezinsfoto's. De foto's zijn supermooi geworden, we kozen er ook onze foto voor ons kerstkaartje uit.
Ann Vroonen
Zeer correcte en persoonlijke aanpak en super tevreden
van zowel de foto's als de video van ons huwelijk!

Knap werk David !
Wim & Annik

DB Photographyx

Ik ben David, een sportieve fotograaf uit Erembodegem (Aalst) met bijna 10 jaar ervaring in fotografie.

Een korte inleiding / opleiding was de voorganger van Youtube, workshops en vooral veel oefenen tot waar we nu staan. Wat wij bieden is fotografie voor een (familie) portret van jullie, van een feestje, een evenement, een huwelijk, huwelijksverjaardag…, een Partyshoot

Like & Share

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Copyright © DB.Photographyx 2019 | by DB.Photographyx

Contact

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

https://www.dbphotographyx.be

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Privacy policy