“Patience is the essence of clicking great Photographs!!”

Previous
Next

In de mood for a Photoshoot ?

Het portretteren van jullie, familiefoto’s, kids, een portret van je huisdieren, verjaardag, een fuif, communie foto’s of zet je graag je favoriete bolide eens in de verf?

Een huwelijk of jubileum

Een huwelijk is de mooiste dag van je leven, de dag waarin het Ja woord jullie voor eeuwig gaat verbinden. Op jullie tempo volgen wij je graag deze speciale dag door. Van de kapper tot na de openingsdans.

Ik fotografeer een beetje op mijn eigen manier, niet zoals de klassieke huwelijksfotografie, beelden op een ontspannen en spontane sfeer met wat fun.

“Forever is a long time, but I wouldn’t mind spending it by your side.” Met deze woorden in het achterhoofd  wens ik jullie alvast een speciale huwelijksverjaardag. of het nu zilver, goud of diamant is. Elke jubileum is uniek en apart.
Previous
Next
Previous
Next

Muziek & special events

Een live concert of een show is altijd spannend vanwege alle elektriciteit die wordt gegenereerd in de menigte en op het podium, het publiek dat uit de bol gaat, meezingt met de vele nummers of verbaasd toekijkt…

Zit je in een band of doe je mee met een show en zou graag wat foto’s hebben tijdens je concert of event? dan staan we graag voor jullie klaar. Ook enkele videoopbames in HD zijn uiteraard mogelijk.

Video

Naast alle foto’s maken we ook steeds wat video opnames van jullie feest, event… Een foto geeft de sfeer weer maar met een video zit je er meteen terug middenin.

DB Photographyx

DB Photographyx is een kleine onderneming
onderworpen aan de vrijstellingsregeling
van belasting.

Btw niet toepasselijk
BE 0723.570.708

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

Facebook

Informatie

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Privacy policy