Een autofotograaf nodig?

Vraag uw Automotive shoot aan

Neem contact met mij op en we zullen uw wensen bespreken, aangezien de prijs afhangt van vele opnamefactoren en uw verwachtingen.

We hebben alvast enkele standaardpakketten samen gesteld, laat gerust een berichtje na voor vrijblijvende informatie.

Wat te doen voor de shoot!!

Zorg uiteraard dat je auto voor de fotosessie netjes gewassen en schoon gemaakt is, inclusief het interieur en de wielen ( interieur is afhankelijk van het gekozen pakket).

Enkele voorwaarden die van toepassing kunnen zijn om u een goed resultaat te garanderen.
 
Wat dien je zelf mee te brengen:

Neem indien nodig schoonmaakgereedschap en een schroevendraaier mee om de nummerplaten te verwijderen als u uw auto zonder deze wil laten fotograferen, of vervang ze ter plaatse naar uw eigen platen (ik kan ze ook in Photoshop verwijderen tijdens postproductie.

Timing:

De beste tijd om een auto te fotograferen is tijdens zonsopgang of tijdens zonsondergang, omdat schaduwen niet zo hard zijn en reflecties niet zo zichtbaar zijn. Maar we kunnen elk gewenst tijdstip bespreken, zelfs ‘s middags.

Plaats

Foto’s kunnen uiteraard overal worden genomen maar we gaan voor de juiste locaties. Zelf doe ik ook enig opzoekwerk waar de shoot gaat plaatsvinden daar ik niet graag voor onverwachte verrassingen kom te staan, anders kan ik het resultaat niet garanderen. Ik geef steeds de voorkeur aan een geschikte locatie voor uw auto en we zullen alle details bespreken.

Boeking

Stuur mij een bericht of bel mij via dit contactformulier met uw gegevens, contacten, uw automerk, model en kleur. Weekends / feestdagen de voorkeur omdat locaties niet te druk zijn, maar weekdagen zijn mogelijk en we kunnen bespreken. Ik controleer mijn e-mail meerdere keren per dag en probeer alle inkomende berichten te beantwoorden

BELANGRIJKE MEDEDELING:

ik behoud het exclusieve copyright op al mijn foto’s, maar het copyright van individuele foto’s kan worden onderhandeld voor verkoop. Alle foto’s mogen zonder mijn schriftelijke toestemming niet worden gewijzigd, bewerkt, gereproduceerd of gewijzigd, in welke vorm dan ook, of doorverkocht door de oorspronkelijke koper.

Aangeboden pakketten

5 Afgewerkte foto’s in hoge resolutie op één locatie. Minimale photoshoot tijd is 1-2 uur op 1 locatie. Digitale levering via internet.

8-10 geretoucheerde foto’s van hoge kwaliteit inclusief interieuropnames en / of motorruimte.

Minimale photoshoot tijd 2-3 uur tijd op 2 locaties dicht bij elkaar. Digitale levering via internet.

Foto’s kunnen op 2 of meer locaties worden gemaakt met tevens een portret van de autobezitter(s), een familieportret of meteen andere groep mensen.

Ook interieuropnames en / of motorruimte-foto’s kunnen worden gemaakt.

  • Alle pakketten kunnen worden aangepast
  • Afbeeldingen van hoge kwaliteit worden elektronisch geleverd via de internetservices JPG-bestandsformaat met hoge resolutie en indien nodig voor resized-for-web (geoptimaliseerde) kopieën.
  • Alle shoots worden gedaan bij droog weer, indien het regent de dag van de shoot wordt deze uitgesteld naar latere datum in samenspraak met de klant

DB Photographyx

Ik ben David, een sportieve fotograaf uit Erembodegem (Aalst) met bijna 10 jaar ervaring in fotografie.

Een korte inleiding / opleiding was de voorganger van Youtube, workshops en vooral veel oefenen tot waar we nu staan. Wat wij bieden is fotografie voor een (familie) portret van jullie, van een feestje, een evenement, een huwelijk, huwelijksverjaardag…, een Partyshoot

Informatie

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Copyright © DB.Photographyx 2019 | by DB.Photographyx

Contact

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

https://www.dbphotographyx.be

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent. Privacy policy