Automotive

De wagen, voor menig autoliefhebber hun kindje waarmee ze heel graag gaan pronken. Nou ik ben ook wel fan van knappe bolides, hetzij cabrio’s, een klassieke wagen of…

Wij helpen je graag om deze vast te leggen tijdens het mooiste moment van de dag namelijk de vroege ochtend, vooravond en het gouden uurtje.

Wat te doen voor de shoot!!

Zorg uiteraard dat je auto voor de fotosessie netjes gewassen en schoon gemaakt is, inclusief het interieur en de wielen ( interieur is afhankelijk van het gekozen pakket).

Enkele voorwaarden die van toepassing kunnen zijn om u een goed resultaat te garanderen.
 
Wat dien je zelf mee te brengen:

Neem indien nodig schoonmaakgereedschap en een schroevendraaier mee om de nummerplaten te verwijderen als u uw auto zonder deze wil laten fotograferen, of vervang ze ter plaatse naar uw eigen platen (ik kan ze ook in Photoshop verwijderen tijdens postproductie.

Timing:

De beste tijd om een auto te fotograferen is tijdens zonsopgang of tijdens zonsondergang, omdat schaduwen niet zo hard zijn en reflecties niet zo zichtbaar zijn. Maar we kunnen elk gewenst tijdstip bespreken, zelfs ’s middags.

Plaats

Foto’s kunnen uiteraard overal worden genomen maar we gaan voor de juiste locaties. Zelf doe ik ook enig opzoekwerk waar de shoot gaat plaatsvinden daar ik niet graag voor onverwachte verrassingen kom te staan, anders kan ik het resultaat niet garanderen. Ik geef steeds de voorkeur aan een geschikte locatie voor uw auto en we zullen alle details bespreken.

Boeking

Stuur mij een bericht of bel mij via dit contactformulier met uw gegevens, contacten, uw automerk, model en kleur. Weekends / feestdagen de voorkeur omdat locaties niet te druk zijn, maar weekdagen zijn mogelijk en we kunnen bespreken. Ik controleer mijn e-mail meerdere keren per dag en probeer alle inkomende berichten te beantwoorden

BELANGRIJKE MEDEDELING:

ik behoud het exclusieve copyright op al mijn foto’s, maar het copyright van individuele foto’s kan worden onderhandeld voor verkoop. Alle foto’s mogen zonder mijn schriftelijke toestemming niet worden gewijzigd, bewerkt, gereproduceerd of gewijzigd, in welke vorm dan ook, of doorverkocht door de oorspronkelijke koper.

Links

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Contact

Tel. +32 (0)473.85.77.44

Mail. dbphotographyx@gmail.com

https://www.dbphotographyx.be

Copyright © DB.Photographyx 2019 | by DB.Photographyx

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als u deze site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u hiermee tevreden bent.

Privacy policy